IMG_0003.jpg

Enhän minä osannut päättää, teenkö yrttisuolani näin vaiko näin, joten yhdistin ohjeet ja tein omalla tavallani. :) Tehosekoittimessa silppusin persiljan, mintun, basilikan, timjamin ja rosmariinin. Ja kun muistin, että ikkunalla on ruoho- ja valkosipulia, leikkasin niiden varsia kuppiin ja silppusin saksilla.

Kaadoin suolan ja yrttisilpun voipaperin päälle uunipellille, sekoitin, tasoitin ja laitoin 100-asteiseen uuniin puoleksi tunniksi. Sitten otin lämmön pois ja annoin seoksen kuivua vielä jälkilämmölläkin, että varmasti on kuivaa.

Kaadoin purkkiin ja se on siinä. Kaiken muun tuolla voi kuulema maustaa, paitsi kaurapuuroa. :))))

IMG_0012.jpg

Laitoin etiketin päälle teippiä, ettei teksti katoa käytössä, mutta tietty se rutistui kasaan ja nyt siinä näyttää lukevan yrttsuola. Vaikka eipä sillä väliä, kun itse sen käytän.

Nyt vain odotan ekaa ruokaa, johon voin tuota testata.

Jääkaapissa on smetanaa, joten eiköhän joku kala saa olla ensimmäinen maustamiskohde.

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg