20.02.2015%20004.jpg

Ei liene vaikeaa arvata, mitkä ovat lempivärejäni tällä hetkellä.:) Sain Ukkelilta kukkia tänään ja siinähän niitä värejä on enemmänkin.  Yksi noista on makuuhuoneen seinien väri. Sänky on jo paikoillaan ja suurin osa muistakin tavaroista.

Huomenna varmaan leikataan maton reunat ja laitetaan listat paikoilleen. Ensi viikolla otan käsittelyyn vaatehuoneen lattian ja seuraavalla viikolla työhuoneeni. Turha hätiköidä ja rehkiä enää tässä iässä. Hiljaa hyvä tulee. Varsinkin, kun ensi viikolla on kaikenmaailman labrakokeitakin tiedossa.

20.02.2015%20006.jpg

Tässä vaiheessa ovat lauantain kylvökset. Kunhan nuo pääsevät alkuun, ne venähtävät kymmenenkin senttiä päivässä. Ensi viikolla pääsee tästä syömään.

20.02.2015%20008.jpg

Purin ne työn alla olleet säärystimet, sillä keksimäni kuvio ei oikein tullut niissä esiin. Eilen kudoin toisen valmiiksi ja purin toisen kuvion alkukohtaan ja aloin tehdä ihan normi 2o2n-neuletta.

Illalla voi vielä sytyttää kynttilöitä, kun kevät ei ole vielä liian pitkällä ja voi yhä nauttia pimeydestä ja hämäränhyssystä. Olen talvi-ihminen henkeen ja vereen. Menninkäinen, en Päivänsäde.:)

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg