IMG_0025.jpg

No nyt on palattu taas kotiin ja seuraavat viisi päivää aion pysytelläkin omassa joulurauhassani. Minulla on nyt 10 kirjaa lukematta ja sen verran paljon karkkia, että voin rauhassa keskittyä lukemiseen ja joulumusiikkiin. ;) Aion myös kirjoittaa kirjeitä muutamille ystävilleni ympäri maailman. Tai kirjoitan ne kyllä Wordpadilla ja printtaan, sillä en pysty pitämään kynää niin kauaa kädessäni, että voisin kirjeitä kirjoittaa ihan kynän kanssa.

Päivän luukusta paljastui koristeltu oksa.

IMG_0001.jpg

Ei se ainakaan kuusenkoristelua voi tarkoittaa, kun oma kuuseni on koristeltu jo iät ajat sitten. Katselin kyllä tuollaista, tyttäreni tekemää, punottua joulusydäntä koristelaatikossa, mutta se ei sopinut kullaväriseen koristeluun tämän vuotisessa kuusessa. Ehkä ensi vuonna on taas vuorossa punainen ja kulta yhdessä. Tai sininen ja hopea. Tai.... sen näkee sitten.

Pookin joulumusiikki soi, joten hyvin tässä viihtyy kotosallakin. Tuli rätisee kaminassa, glögimausteliemi tuoksuu sen päällä ja keittiössä kynttilä levittää samaa tuoksua. Hyasintit ovat vielä nupuillaan, joten ne eivät vielä tuoksu. Valkoinen, kerrottu amaryllis on avannut ekat kukkansa keittiön ikkunalaudalla.

Vein ulos uusimman ulkotulen (jämäkynttilöistä tehdyn) roihuamaan. Jotain pientä hitusta siellä satoi ja on kovin sumuista. Kuunsirppi näkyi silti.

Nautiskellaan joululauluista!

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg