No niin. Löysin kaupasta kanelitangot ja tähtianiksia.

DSC00003.jpg

En kyllä ymmärrä, miten malliin täällä on saatu niin tasaisenkokoiset tangot, kun omissa pusseissani suurin osa oli paksuja ja kaksireikäisiä eli keskelle kiertyneitä. Koska en muutoinkaan voi kanelia käyttää, on turha ostaa liikaa tankopaketteja. Oli siis yritettävä tehdä noista aineksista, mitä oli saatavilla. Loput, kaikista paksuimmat tangot, laitan punaisella nauhalla kimpuiksi johonkin.

DSC00012.jpg

En ole ennen tehnyt himmelin osia, joten sen kyllä huomaa. Pitäisi ottaa tummaa lankaa. Minulla oli lähettyvillä vain valkoista, hopealangoin koristeltua, ja se tuotti vaikeuksia. Hopealankaa irtosi ja jouduin painamaan neulaa hammastikulla, että sain neulan ja langan menemään läpi.

DSC00010.jpg

Joko mallissa olevat kanelitangot ovat pitempiä tai tähtianikset minikokoisia, sillä en millään mahduttanut kolmea tähteä tuon sisään. Alin makaa alareunan päällä. Sitä paitsi suurin osa tähtianiksista oli rikki pussissa, joten en löytänyt kuin kaksi kokonaista ja ehjää.

Mutta nyt keittiössä tuoksuu anis. Mitenkähän sen kanelin tuoksun saa esiin? Pitääkö laittaa alapuolelle kynttilä lämmittämään vai suihkuttaa vedellä? Ei noista tangoista tullut hiventäkään tuoksua niitä käsitellessäkään.

Tosin on olemassa kahdenlaista kanelia. Jospa nämä tangot onkin tehty siitä huijauskanelista, eikä aidosta?!

Mitä tästä opimme? Helpommin kanelin tuoksua saa tuoksukynttilästä tai laittamalla kanelia lattialle ja imuroimalla sen. :) Minulle tämä oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen tätä lajia......

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg