nimet%C3%B6n.jpg

Hengissä täällä ollaan, nippanappa. :) Kun rakas Ukkelini oli leikkauksessa loppukuusta, lumityöt jäivät minulle. Ja sitä lunta on sitten tullut! Samana iltana, kun tulin kotiin jätettyäni hänet sairaalaan, oli satanut 18 cm. Katsoin sääpäiväkirjaani ja sen jälkeen eri päivinä on satanut seuraavasti: 6 cm, 13 cm, 15 cm, 15 cm (tässä vaiheessa virallinen lumensyvyys oli 102 cm), 13 cm, 4 sateetonta päivää, 2 cm, 2 sateetonta päivää, 13 cm.

Tänä aamuna tuli vielä muutama sentti ja kävin putsaamassa autokatoksen katon ja kaivoin seinustat lumivapaiksi, ettei se romahda kokonaan.

Sitten yritin vapauttaa kuistin kattoa kuormastaan, mutta se lumenpudottaja, joka meillä on, on liian heiveröinen kovaan ja pakkautuneeseen lumeen. Eikä sydänvaivainen oikein kauaa voi ylöspäin kurkotella. Niinpä kiipesin tikapuita ylös, mutten lopulta uskaltanut mennä katolle heittämään niitä lumia alas. Kuistin tukipuut ovat ihan vinoja ja kohta toinen niistä katkeaa painon alla...

En varmaan ikinä ole lukenut yhtä kirjaa niin kauan kuin sitä, jonka eilen illalla sain luettua loppuun. Kaksi viikkoa, yhtä kirjaa. :o Mutta ei ole jaksanut.

Nyt pitäisi olla viisi lumisateetonta päivää edessä pakkasineen, joten saan levättyä. Selkä sanoo kohta poks. Mutta haba kasvaa. Jesss, minulla on lihaksia! Hah-haa! :))))

Nyt menen päiväunille, olen ne ansainnut lumitöiden jälkeen.

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg