P6190001%20%283%29.jpg

Minulla piti olla jossain kuva tekemästäni kaavasta, kahvoista ja valitsemistani langoista, mutten löytänyt sitä mistään. Harmi! No, joka tapauksessa kirjoitin googleen sanat crochet, flower, summer, bag. Niillä sain tuloksia ja kuvia, joista valitsin tämän. Kuvan perusteella piirsin voipaperiin kuvan siitä koosta, jollaisen halusin tehdä. Langat Kotiväkeä väreinä keltainen, oranssi ja punainen parin toivomusten mukaan.

Tiesin, että siihen haluan simpukkakuvion, joten sen mallin otin täältä.

Seuraavaksi hain napit esille ja virkkasin niistä kukkia. Napit olivat entisistä työbleisereistäni pelastettuja ennen poisheittämistä. Siihen aikaan, kun vielä olin työelämässä, sihteerikön työasuun kuului bleiseri ja hame tai housut. :)

Sitten olikin vuorossa laukkujen sivustat eli kaksi kolmiota. Virkkasin silmukkaketjun, mittasin kaaviosta ja aloin virkata.

P7020009.jpg

Koska virkkasin aina vain yhden kerroksen yhtä väriä, pääteltäviä lankoja oli sitten melkoinen määrä!

P7020008.jpg

Sai siinä pistellä lankaa silmään lähes sata kertaa....

Virkkasin kolmioiden ympäri punaisella ja keltaisella kiinteitä silmukoita ja/tai puolipylväitä, jotta kassin reunat olisivat jotakuinkin suoria. Lankojen päättelyn jälkeen sitten puolipylväitä viisi-kuusi kerrosta kappaleiden ympäri ja samalla kiinnitin kahvat. Viimeiseksi virkkasin palat yhteen, ompelin kukat kiinni keltaiseen puoleen ja leikkasin pahvista koviketta kassin reunoille. Sisään vielä pyyheliina ja jotain pientä, kirje ja sitten postiin kesälomamatkan varrelta.

P7060038.jpg

Tältä näyttää kukkapuoli, joita (kukkia) en halunnut kiinnittää ihan suoriin riveihin. Pitää sitä olla jotenkin persoonallinen. :)

P7060039.jpg

Raitasimpukkapuoli kassista näyttää tältä. Kaipa tuon kanssa kehtaa jollekin yksityisrannalle mennä ja siinä pyyhkeen ja uikkarit viedä. Tai sitten vastaanottaja saa ihan suosiolla heittää sen roskiin! En pistä pahakseni, sillä ei siitä tullut ihan sellainen kuin kuvittelin ja toivoin. :))))))

sinisiipi%20ja%20ruusut.jpg

RPnimikirjoitus.jpg