Tämän viikon kiitokset menevät Puolaan ja T:aan!

P7230001.jpg

Sain tuliaisiksi värityskirjan ja posti toi harmaiden pilvien poistajiksi karkkia, teetä ja kasvonaamion kortin kera. Itsensä hemmottelu kuulema ajaa murheet pois. :) Dziękuję!

P7230003.jpg

Onneksi ostin itselleni puuvärit, joten pääsen värittämäänkin.

P7230004.jpg

Tilasin myös yhden ruusuisen kirjesetin, kun halvalla sai. :)

P7230002.jpg

Viikolla kävimme vähän suuremmissa kaupoissa ja sieltä oli pakko ostaa tämä kaunis Revontuli-maljakko. On tukeva ja pysyy pystyssä. En vain muistanut eilen ostaa siihen kukkia, joten on kai iltayöstä käytävä naapurin pellolla vohkimassa luonnonkukkia siihen kimpuksi. Portaille jo keräsinkin aamupäivällä kultapiiskuja, maitohorsmia, puna-apiloita ja siankärsämöitä.

Sulan täällä helteessä, kun mittari posottaa varmaan kohta +29ºC varjossa. A-puu-wa! Ei Lapin kesän kuulu olla tällaista! Siksihän minä tänne paluumuutinkin, että saisin elää viileämmissä oloissa, nähdä ruskan, kokea kunnon talven, hiihtää keväthangilla ja nauttia yöttömästä yöstä. Mutta nämä helteet olisin mieluusti jättänyt sinne etelään.

Huoh! Iltayöstä nyt kumminkin mennään pyöräilemään ja tehdään siinä pyöräilyn lomassa oikein kunnon vanhanaikaista käsityötä eli kannetaan kukille, perunoille ja yrteille vettä ämpärikaupalla. Onneksi nyt on apuna vesipumppu, ettei tarvi ojasta rahdata kottikärryillä ämpäreissä sitä vettä, kuten on neljä kesää tehty. Sen pumpun minä kävin ostamassa tässä viikon aikana, että päästään helpommalla.

Tämän päivän käden töitä olivat myös kukkien kastelu sisätiloissa, pyykkäys ja niiden juoksuttaminen narulle ja pois ja illan alkajaisiksi voisi myös silittää. Siitä hommasta minä nautin!♥

Viileämpiä päiviä odotellen

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg