Wienin uudenvuodenkonserttia katsellessani aloitin uudet sukat ja uuden kuvion opettelun. Sehän olikin helppo! Ei tarvinnut kuin kaksi kertaa katsoa ohjetta ja nyt se menee ihan itsestään. Jännästi tulee sellainen V-mallinen siitä varren keskikohdasta.

jouluinen%20radio.jpg

Strausseista olen taas siirtynyt jouluradioiden kuunteluun. Tuosta linkistä löytyy niin monta erilaista radiolinkkiä, etten ole puolistakaan ikinä kuullut. Tapanina klo 18 Yle lakkaa kuin seinään soittamasta joululauluja, vaikka joulu jatkuu Nuutinpäivään saakka. Täytyy siis olla omatoiminen ja etsiä itse radionsa. :) Ja kun Radio Suomen musiikki on muutoinkin nykynuorten ininä/huokailu/kirkumis/huutomusan levityspaikka, ettei sitä normaali-ihminen pysty kuuntelemaan, pitää todellakin tehdä töitä, että löytää kanavan, jota pystyy kuuntelemaan. Harmi, ettei oman alueensa asioita voi kuunnella, kun musiikki pilaa kaiken.

Kävimme välillä irrottamassa kuusesta siniset valot, kun kuistin kaiteen siniset menivät pakkasessa rikki. Ei muuta kuin leikkureilla vanhat valot pois, ettei kuusiköynnöksen päällä oleva lumi putoa ja uudet valot paikoilleen.

Hetkinen, enkös minä olekaan kertonut, kuinka tein itsenäisyyspäiväksi sydänkranssin sankarihaudoille ja köynnöksen ulos kaiteeseen?! Hupsista! Olenpas ollut ajatuksissani...  Köynnöksen teko-ohjeet sain täältä.

PC100009.jpg

Tällainen se kaide oli ennen lumikerrosta joulukuun alussa

PC060011.jpg

ja tämä on hautuumaalla vieläkin.

Käynpäs kuvaamassa tuon uuden lumisen kaiteen.

P1010002%20%282%29.jpg

Siniset valot kätkeytyvät osin lumen alle, eivätkä ole niin kirkkaat.

Ja nyt joulumusiikkia kuunnellen jatkan kutomista.

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg