viikottain%20logo.jpg

Keväällä perustin pop up-baarin. Hankin viinejä, siideriä, olutta. Minä, lähes absolutisti!

Oli mukavaa katsella, kuinka neidot värikkäissä kesämekoissaan alkoivat hyöriä innokkaasti baarin ympärillä. Alkuun oli myös yksi vakioasiakas turkki päällään, mutta enää sellaista ei ole näkynyt.

Avasin myös kesäterassin, jolla on nyt vilskettä. Tosin nuoriso ja ylhäällä pörräävät helikopterit hiukan häiritsevät terassielämää.

Järjestyshäiriöitä on ollut vain kerran.

perhosniitty.jpg

Kyseessä on tietysti perhosbaari. :)

Nokkosperhoset olivat ekoja vieraita, samoin kimalainen. Nyt yksi ampiainen käy viiden minuutin välein aamupuolella. Muutoin perhoset ja muut öttiäiset viihtyvät mininiitylläni, joka on noin viiden neliön kokoinen. Tällä hetkellä siinä kukkii päivänkakkaroita, puna-apiloita ja joku pillike. Valkoapila aloittaa kukintaansa.

Häiritsevä nuoriso on västä- ja keltavästäräkin poikasista koostuva parvi ja helikopterit ovat sudenkorentoja. Ne ovat löytäneet baarini asiakkaat ja napsivat ne suihinsa, jolleivät ne ehdi piiloon hyönteishotelliini.

Ja se ainut häiriötekijä... Huih! Olin toukokuun toiseksi viimeisenä iltana tulossa kotiin ja kun olin astumassa portaille, kiljaisin, hyppäsin puoli metriä ilmaan ja menin naapurin ovikelloa soittamaan, että hän poistaisi ällöttävän ylimääräisen vieraan portailtani. Ällötys oli jäänyt mahakarvoistaan kiinni vaniljasiirappitahroihin, joita tuli portaille, kun siirsin perhosbaarin portailla toiselle reunalle ja kun painelin tikulla sieniä siihen nesteeseen, että ne kastuvat.  Hän otti lapion ja kantoi sen ällötyksen metsänlaitaan. Se oli siis ainoa myyrä, jonka, onnekseni!, olen tänä vuonna nähnyt. Ja pitikö sen tulla juuri minun portailleni, sillä inhoan niitä otuksia yli kaiken?!

RPnimikirjoitus.jpg