DSC00001.jpg?1578336008

Kun poikani uudenvuodenvieton jälkeen pöydälle jäi tyhjä sipsipurkki, tiesin löytäneeni sen; puikkokotelon työpöydälleni. Äsken otin puukon esiin ja leikkasin yläosasta palasen pois, sillä haluan kotelon vain sukkapuikoille ja virkkuukoukuille, jotka ovat nyt eniten käytössä. On niillä oma puikkokirjansakin, mutta käytetyimmät ovat aina työpöydälläni, kun koskaan ei tiedä, milloin inspiraatio iskee ja missä muodossa. Mutta aina niitä jostain syystä saa etsiä lankakerien ja paperien alta.

Koska kolme vähiten käytettyä tarrarullaa (sininen, kulta ja hopea) ovat jossain jemmassa, "jouduin" ottamaan pinkin käyttöön. ;) Rullasin purkkia vähän isomman palan purkin päälle, taitoin yläreunan sisälle, vahvistin sen vielä leveällä teipillä, että reunaan tulee paksuutta (kannen vuoksi).

DSC00002.jpg?1578336006

Ja siinä se nyt on työpöytäni kulmalla sisällään sukkapuikkoja kuminauhoilla niputettuina, virkkuukoukkuja sekä silmukkapitimiä. Täytyykin vielä sujauttaa sinne puikkomittarikiekko, ettei sekin huku kaaoksen alle....

sinisiipi%20ja%20ruusut.jpg

RPnimikirjoitus.jpg