Muistelin vesi kielellä naapurin tarjoamia hampurilaisia maukkaine pihveineen ja alkoi tehdä mieli hampurilaista. Tiesinhän minä, ettei minulla ole pihvejä siihen, mutta hätä keinot keksii.

Ei muuta kuin tutkimaan jääkaappia ja ruokakomeroa.

Hellanlevy kuumenemaan ja paistinpannu myös. Paahdoin kauratyynyn puolikkaat siinä.  Laitoin ne lautaselle, lisäsin juoksevaa margariinia pannulle ja annoin sen tiristä. Sillä aikaa viipaloin pienen sipulin, laitoin sen ja kananmunan paistumaan.

Levitin leivälle tonnikalaa (vedessä ollutta) suoraan purkista (ah, miten helppoa tämä ruuanlaitto!) ja kun muna ja sipulit olivat valmiit, laitoin ne myös leivälle. Sitten juustoraastetta ja sinapinsiemenetöntä kurkkusalaattia (mausteallergikkona joudun katsomaan kaikki purkit nykyään ja etsimään minulle sopivat tuotteet) ja lopuksi leivän toinen puoli kanneksi.

IMG_0001.jpg

Ja siinä se oli, huijarihampurilainen. Ihan hyvää ja kevyttä. Teen toistekin. Palan painikkeeksi join sokeritonta metsämarjakeittoa. Kyllä tässä taas iltaan asti jaksaa.

Vielä on siivoilua edessä ja kunhan pääsen kylppärin kimppuun, käyn vielä suihkussakin ja sitten saan nautiskella olostani loppuillan.

Olen kantanut varmaan 20 litraa vettä kaikille 52:lle kukkaruukulleni plus niille isoille, joissa ovat kesän dahliat ja köynnöskukat. Laitoin myös ravinnetikut joka purkkiin. Eipä tarvi kahteen kuukauteen muistaa lannoittamisia...

persikkaruusu%20ja%20perhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg