PC250004.jpg

Putosihan sieltä paljon muutakin, mutta nämä liippaavat lähinnä tätä blogiani. :) Kiitos tontuille!

Sain siis valopäät eli valopuikot. Näkee pimeämmässäkin kutoa täst¨edes. Kaksi vyyhtiä suloista Hopeasäiettä ja valloittavan värikästä, pehmeää Scheepjes-lankaa ison kerän.

Edit: Toki sain myös kaksi lankakerää, vaaleanpunaista ja -keltaista ja kolme kangaspalaa uusiokäyttöä varten. Mutta kun ne tulivat jo puolenkuun paikkeilla, unohdin mainita tässä. Toinen oli Red heart Bella-lankaa, toisen vyötteen olen jo hukannut, kun lanka on käytetty. Punatulkkukangas on jo leipäkoriliinana.

Oma lahjatoiveeni oli saada pinkkiin työkalupakkiini, muiden pinkkien työkalujeni joukkoon, tuo pinkki vatupassi. Viimeksi olisin sitä tarvinnut kylppärin joulusiivouksen yhteydessä, kun siirsin pesukonetta siivouksen ajaksi ja se piti saada suoraan asentoon sen jälkeenkin. Tai kun laitoin uuden kaappipakastimen paikoilleen. Vanhan talon lattiat eivät tunnetusti ole kovin suoria.

Myöhemmin alan purkaa kuvasatoa loppuvuoden töistä ja puuhista, kunhan ensin löydän ne muiden joukosta.... Kun kaksi kuukautta on ollut joka päivä postauksia, ei ole viitsinyt sotkea joukkoon muita postauksia kovin paljoa.

Levollista joulupäivää!

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg