PB060004.jpg

Löysinpä mukavan vinkin. Neulo sukkasi poriksi. :) Onk täst raumlaine versioki? Aikoinaan neljännesvuosisadan Raumalla asuneena ei pitäisi porilaista mainostaa, mutta menkööt.... ;)

No, sentäs löyty Lukko-pipon ohje.  Ja nyplääjille asiaa täällä.

Voihan niitä logoja tehdä tähän malliin itsekin. Se on aikaa vievää, mutta onnistuu kyllä. Olen joskus harrastanut tuota itsekin, viimeksi kolmisen vuotta sitten, kun piti saada pääkallo ja luut mahtumaan sukanvarteen.

Kun lähdin nettiä kiertämään, vastaan tuli myös kutovasta miehestä kertova juttu.

Opettelin muuten tuossa reunassa ----> olevan linkin kautta näytettävän videon avulla (vihdoinkin) kätkemään langanpäät, ettei kutoessa tarvi langanvaihtokohdista jälkeenpäin kanavaneulalla päätellä lankoja. Vaikka minusta se olisi helpompaa ja siistimpää. Mutta ehkä tähänkin tapaan tottuu.

Firefox on yöllä päivittänyt itse itsensä, ihan ilman lupaani ja minulta kysymättä. Onneksi sain jo sivun päivitysnapin siirrettyä takaisin paikoilleen oikealle ja nyt menen vaihtamaan teeman, ettei yläpalkki ole niin musta. Pitääkö niitten aina kaikki muuttaa, kun entinen on hyvä? Muka parempi... Pah! Tuhlaavat käyttäjien kallista aikaa, kun pitää kaikki opetella uudestaan ja yrittää löytää kaikki tarvittava ja poistaa turhat vimpaimet. Jouduin poistamaan Lisää kirjanmerkiksi-namiskan, kun meinasin aina vahingossa painaa sitä, kun pitää painaa Päivitä-napin pyörivää nuolta.

Ulkona on rapsakka pakkanen. Aamulla oli yli -22ºC, mutta nyt on vain -14ºC.  Vein peiton ja tyynyt jo aamulla kuistille saamaan raitista ilmaa. Ehkä haen ne sisälle lämpiämään, että voin laittaa puhtaat lakanat ja tyynyliinat. Viisastuneena parin talven takaisesta, laitan peiton ja tyynyt sinne lakanoineen päivineen ja riisun ne kuistilla, pudistelen ja teen lakanoista ja tyynyliinoista mytyn, jonka vien suoraan pesukoneeseen. Sain nimittäin kerran kolmen päivän kiusan lintukirpuista, kun vein peiton ulos ilman pussilakanaansa. :)))) Tintit kun lentävät kuistille syömään ja lämmittelemään, joten eivät ne kysy, saako peiton päälle istua vai ei. Mutta kokemuksista viisastuu.

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg