Olisinhan minä tehnyt taimipotteja sanomalehdistä, mutta kun meille ei sellaisia tule ja ne harvat ilmaisjakelulehdet käytetään takkaluukun putsaamiseen, niin täytyi tyytyä vessapaperihylsyihin. Niistäkin olisi tullut parempia, jos vielä saisi kunnollisia pahvisia hylsyjä. Nythän ne ovat lepsuja vessapaperiputkia, jotka hajoavat aika pian.

P5140001.jpg

No, joka tapauksessa taittelin niihin pohjan, laitoin kaksinkertaisen talouspaperipalasen pohjalle estämään mullan valumista heti ulos, täytin putkilot, painoin kuopan siemenelle, kastelin ihan hiukan päältä ja laitoin siemenen kuoppaansa. Siinä ne kaikki 16 nyt odottavat lumisateiden loppumista ja ulospääsyä. Noissa on jättiauringonkukkia.

vappuvipper%C3%A4.jpg

Vielä pitäisi keksiä joku verkkosysteemi tulevien taimi-istutusten ympärille. Myyriä on niin paljon, että niitä saa potkia sivuun joka toisella askeleella. Mietin juuri, että mahtaisiko kaupasta saada halvalla lasten vappuvipperöitä, kun vappu meni jo. Niitä kun laittaisi maahan joka taimen viereen pyörimään ja elämöimään ja pikkukiviä vielä juureen, niin ehkä, ehkä, myyrät pysyisivät kauempana.

Ohhoh, en tiennytkään, että vappuvipperän oikea nimi on tuulihyrrä. En ole ikinä kuullutkaan! Minulle se on aina ollut vipperä. Näin jossain joskus vipperöitä, joissa oli kulkusia elämöimässä. Ne voisivat olla oikeita tähän käyttöön.

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg