Tänään avasinkin luukun adventtikalenterista jo aamuyöstä, sillä yhtäkkiä kello olikin jo varttia vaille 3.

IMG_0001%20%282%29.jpg

Luukusta kurkisti kisuli. Sen täytyy olla tyttö, koska sillä on sininen rusetti päässään.

Eilen minulta kului neljä tuntia, kun osallistuin kaikkiin mahdollisiin kalenterikisoihin, joita löysin. Tänään oli jo helpompaa hypätä niiden kisojen yli, jotka ovat joka toinen päivä, kerran viikossa tai joiden palkinnot eivät ole minulle ja tuttaville sopivia tai jotka pitäisi itse hakea, eikä voi osoittaa toiselle eli jollekin tutulle tai sukulaiselle.

IMG_0002.jpg

Puuhailin aamulla vähän aiemmin ostetun kukan kanssa. Laitoin sen valkoiseen, maalattuun saviruukkuun ja etsin koristeeksi jotain sopivaa. Löysin kaksi kultarusettia, jotka on tarkoitettu kuuseen, mutta kiinnitin ne amarylliksen ympärillä olevaan kuminauhaan. Toisen oikeinpäin ja toisen nurinpäin. Niistä tuli siis kultatähti.

Ostin pari viikkoa sitten äidilleni samanlaisen amarylliksen ja se on upeasti kukkiva, valkoinen ja kerrottukukkainen. Halusin sellaisen itsellenikin. En ole koskaan tykännyt valkoisista kukista, paitsi luonnonkukista ja freesioista, mutta nyt ostin sellaisen itse itselleni. Kun ne tavanpunaiset eivät oikein nappaa, eikä vaaleanpuna-valkoisia ollut saatavilla. Omat amaryllikseni ovat juuri lakastuneet ja menevät vähäksi aikaa tiskipöydän alakaappiin, joten kyllä ne keväällä taas kukkivat. Omenankukkaiset.

Ja jos kyllästyn noihin väreihin, siirrän kukan punaiseen ruukkuun ja laitan sivuun ison punaisen ruusukkeen. Niin helppoa se on!

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg

P.S. Kiitos Ruusalle joulukortista!