http://yoursmiles.org/gsmile/flower1/g40039.gif

Vanha puinen sänky pilkottiin polttopuiksi uutta lilanväristä metallisänkyä odotellessa.

P4160008.jpg?1430055914

Olen opetellut käyttämään uutta apulaistani, höyrypuhdistinta. Hyvä kapine! Ja vasta nyt sain laitettua vaatehuoneen lattiaan uuden maton.

P4250001.jpg

Toissapäivänä tein uunijuustoa, kun sain käyttämättä jäänyttä rasvatonta maitoa. Lisäsin siihen maitojauhetta ja muutoin tein normaalisti. Tai no, vaniljaa siinä pitää olla.;) Paistettu puuhellan uunissa foliokannen alla.

Eilen hain myös ruusut ja pelakuut kellarista päivänvaloon, leikkasin, pesin juuret, istutin. Kaivoin mustanmerenruusun käpyjä mullasta ja istutin uuteen multaan. Tänään olen sitten pessyt kukkaruukkuja.

P4260002.jpg

Olen purkanut lankaa. Vanhoja käsitöitä, jotka ovat jääneet kesken. Pari paritonta sukkaa, kolme erilaista vauvantossua, koristepatalappuja ja mitä muuta siinä mahtoikaan olla.

P4260001.jpg

Samalla löysin kynät, joilla aikoinaan tein nimiä ja numeroita mukeihin, paistoin ne sitten uunissa, jotta maalaukset jäävät pintaan. Pitänee johonkin taas kokeilla. Kuvassa olevat maalit odottavat tiettyjä valokuvia, jotta voin maalata erään tietyn valokuvakehyksen. Vaniljaöljy taas on kotimme tuoksua varten.

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg