Joka ikkunalla on valoja, kuistilla valobambi, kuistin edessä valokuusi, takapihalla valopuu ja kuistin katon reunassa liiketunnistimellinen halogeenivalo talven lumitöitä avittamaan.

Yksi ulkoseinä oli pimeä ja siinä seinustalla pidän autoa, joten jotain valoa sinne piti saada, että näkee piuhan liittää autoon, kun se tarvitsee moottorilämmitystä tai pitää putsata autoa lumesta.

Niinpä otin isot voimasakseni, marssin metsän reunaan ja otin sieltä kuusi nuorta koivua. Tuli tehtyä harvennusta samalla. :)

Naapurin kanssa sitten karsittiin ne, tein nurmikolle ison tähden, liitettiin sakarat yhteen nippusiteillä, katkaistiin rangat sopivan pituisiksi (1,5 - 2 m), kieputin valoketjun paikoilleen ja siinä se.

Sitten talon seinään iso amppelikoukku, johon pujotettiin yhden sakaran välipuu, töpseli seinään ja odottamaan pimeää.

IMG_0002%20%282%29.jpg

Kävin sen kuvaamassa äsken. Eihän se ole mikään suorasivuinen tai hieno, mutta epätäydellisyys tekee siitä persoonallisen ja minusta käyttötarkoitus menee kauneuden edelle. Minulle se on tähti siinä missä mikä muu tähti tahansa.

Sivuseinällä se tuskin häiritsee ketään ja sen näkevät vain kuntopolulla kulkevat ja ehkä he tulevat hyvälle tuulelle, kun katsovat epätäydellisen täydellistä tähteäni. :) Sitä paitsi, siitä tulee täydellinen siinä vaiheessa, kun lumi tuiskuttaa sen piiloon ja valo kajastaa salaperäisesti sieltä täältä. Silloin se näyttää ihan erilaiselta.

Tai ehkä teen sille pyrstön, joten siitä tulisi pyrstötähti....

Edit perjantaina:

IMG_0002.jpg

Lisäsin värivaloketjun. Se ei ihan riittänyt joka paikkaan, mutta nyt ainakin on väriä elämässä - ja seinässä. ;)

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg