P9160025.jpg

Nyt tämä projekti on saatettu loppuun. Rakas ukkelini naputteli pyynnöstäni vanhan aidan palasista entisen hiekkalaatikon ympärille kehikon ja maalasi sen maastoutuvasti. Sitten laitoimme reunoille pitkän kevytpeitteen nelinkertaisena ja jätimme uloimman (sisäpuolella) välin auki. Sinne väliin tuli styrox-levyjä. Pohjalle taitoin maisemointikangasta moninkeretaisena levynä, joten ei sinne nyt pitäisi myyriä päästä, paitsi laidan yli kiipeämällä. Sitä varten kyllä varuiksi laitoin reunoille valkosipulinkynsiä.

Laatikon pohjalle harkkasin syksyn lehtiä, taittelin risuja, laitoin kompostiherätettä, kastelin, laitettiin viisi säkillistä multaa.

Tänään kävimme hakemassa 10 säkkiä multaa lisää ja sillä aikaa myös Viherpeukaloitten paketti oli tullut. Keijukaisten tanssi ja valtava määrä sipuleita sen lisäksi:

Pakkaus sisältää 25 Keijukaisen tanssi -perennapenkin kasvia: 1. jalokurjenpolvi ´Tiny Monster´ (3 astiatainta), 2. korallikeijunkukka (3 astiatainta), 3. arovuokko (3 astiatainta), 4. syysleimu ´Orange Perfection´ (3 astiatainta), 5. värililja ´Navona´ (10 sipulia) ja 6. jalopähkämö ´Superba (3 astiatainta). Lisäksi 80 syyssipulia; idänsinililja (40 sipulia), tulpppaani Passionale (10 sipulia), sinilaukka (10 sipulia) ja kultasahrami Snowbunting (20 sipulia).

Nyt on räikeänpunaisesta, pinkkiin, lilaan ja keltaiseen tulppaaneita, kun sai ilmaislahjaa ja onnenpyöräytys-lahjan.

Joten ei muuta kuin odottelemaan kevättä ja ensimmäisten kultasahrameitten, tulppaanien ja idänsinililjojen kukkimista.

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg