#neulekuvahaaste2017 Instagramissa

10.05.2017%20003.jpg

Kuistimme molemmissa reunoissa on tällaiset isot aukot ja kun ne ovat auki, tuuli puhaltaa kylmästi läpi ja talvisin tuo lunta kuistille. Siksi olen laittanut toiseen, myös näkösuojaksi maantielle päin, kolminkertaista hallaharsoa. Tuulet ja sateet pysyvät loitolla kuistilla istuessa.

10.05.2017%20009.jpg

Mutta kun kauneutta rakastan, haluan siihenkin kauniimman suojan. Sain koskus laatikkokaupalla buklee-lankoja ja yhdestä monivärikerästä aloin viime kesänä virkata verhoa.

10.05.2017%20006.jpg

Tässä on alustana käytetty nuottiteline, joka on suurena apuna katsellessani mallia ja seuratessani kerroksia. Mutta, mutta.... viime kesänä olimme vähällä saada oman mummonmökin kodiksemme tämän vuokra-asunnon sijaan ja jätin tuon työn sivuun. Hävisimme tarjouskisan, eikä sitten enää loppukesästä ollut mitään mielenkiintoa tarttua tähän käsityöhön. Tuolla se on kiulussa ollut siitä asti huoneen nurkassa. Ehkä tänä kesänä tartun siihen uudella innolla. Sillä valmiin verhon aion koristella joko paljetein tai virkkaamalla metallinhohtolangoilla ääriviivat kuvioihin. Mielessäni tuo on koko ajan ollut Lintu sininen. Voi olla, ettei tämä työ koskaan valmistu ja se saa purkutuomion keskeneräisenä, mutta vielä ei voi tietää.

Lintu sinisellä on vielä toivoa tulla joskus valmiiksi.

RPnimikirjoitus.jpg