Hyvä Tuomas joulun tuopi.

IMG_0022.jpg

Aamupäivällä kävin metsäkävelyllä, sen jälkeen kolasin pihan ja lähdin naapurin kanssa ostosreissulle maalikylille viimeisen kerran ennen joulua.

Nyt on 9 hyasinttia, kaikkia värejä, avaamassa nuppujaan ja sain vielä yhden sinisen lisää kotikotoa. Ostin kuusi kirjaa, kaksi Finlandia marmeladirasiaa, yhden pienen vihreät kuulat-rasian ja sain naapurilta lakritsisekoituksen. Ja kun ostin kaksi pussia pistaasipähkinöitäkin, on mitä napostella joulunpyhinä lukiessa. Niin, ja sain vielä Pihlajanmarja-pussinkin äidiltä. Kaapissa taitaa olla vielä sipsejäkin kuukauden takaa....

Tunnelmointia varten sain kullanvärisen kynttilän ja itse ostin vaaleanpuna-hopeisen. Olen myös kasannut cd-soittimen viereen kaikki instrumentaalijoululevyt, joten kaikki on valmista jouluksi.

Äsken muistin avata luukun kalenteristani.

IMG_0002.jpg

Tänään ei ole näkynyt muita lintuja kuin tinttejä naapurin ruokinta-astioilla. Yksi talitintti kävi tarkistamassa kuistini ja jätti jälkensä tyhjän puulaatikon päälle. No, kävimme täyttämässä nekin ja nyt on klapeja jouluksi.

Pitäisiköhän vielä lähteä iltakävelylle metsään otsalampun kanssa? Siellä oli ollut aamupuolella kaksi muuta kulkijaa ynnä koira.

Kuuntelen vaihteeksi Järviradiota. Kyllä on kallista toivoa sinne levyä! 10€. Huh, mitä rahastusta! Sillähän ostaa jo levyn itselleen. Toisena on kuuntelussa Pooki. Jossa soi juuri jonkun kuoron laulamana Sydämeeni joulun teen.

Nyt kohennan tulta, menen juomaan vihreää jouluteetä, kuuntelen joululauluja ja kudon.

Nautinnollista iltaa Teille muillekin!

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg