paju.jpg

Eilisiltana olimme takapihalla leikkaamassa pajuja ja koivupöheikköä. Tänään olin siellä kahteen otteeseen. Tuleehan siitä nättiä ja mustikat saavat enemmän valoa, mutta käsivarsiin ja olkiin se koskee. Ja selkään. Siksi sitä täytyy tehdä monessa eri osassa.  Mutta yli puolet on jo tehty. Lopetin juuri ennen ukkosta ja sadetta, kun selkä ei enää jaksanut jatkuvaa kumartumista.

Noiden leikkureiden pitäisi olla pitempivartiset ja käyrät, jottei tarvitsisi ollenkaan kumartua. ;) En ole ollenkaan vaativainen, muuten vain mukavuudenhaluinen. No, selkä ja kädet sen sanelevat, mitä ja miten voi tehdä. Ehkä hankin jonkun leikkurin. Trimmeri nyt ainakin on ostoslistalla. Täytyy tutkia, saako niitä sellaisena versiona, jossa olisi sekä sähkö että akku, ettei tarttis pitkiä jatkojohtoja vetää perässään pitkin maita ja mantuja. Tai vielä parempi, jos olisi sekä trimmeri että leikkuri samassa koneessa, kuten miehillä ne porakoneet, joihin voi lisätä eri asioita. :)))

Särkeviä jäseniä lepyttelin saunan lauteilla tervantuoksussa. Toivottavasti ensi yönä saa nukuttua kunnolla.

Lainasin 12 kirjaa, joten voitte arvata, mitä teen tänä viikonloppuna formuloitten katsomisen lisäksi. ;) Ehkä silti käyn aina välillä takapihalla leikkaamassa muutaman pajun- tai koivunalun pois. Yksin siellä ei tarvitse olla, kun sääsket ja mäkäräiset pitävät seuraa. Ei niitä muuten huomaa, mutta kun mäkäräiset änkevät nenään ja korviin, niin silloin....

Mutta nyt aloitan ekan kirjan lukemisen. Puikot saavat pysytellä pöydänkulmalla ihan rauhassa varmaan viikon verran.

Mukavaa viikonloppua!

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg