Kesäkassin sain valmiiksi ja postitin. Ja kun etsin saajan blogia, huomasin, etten tunne blogspotia niin hyvin, että olisin aiemmin huomannut... Siellä olisi ollut yläpalkissa alasivu tykkään ja en, mutta kun katselin vain profiilia ja se johti sivulle, jolla oli vain seurattuja blogeja, eikä mitään tietoa bloggaajasta. Nyt meni ehkä vähän pieleen, mutta menköön.:) Ei voi enää asiaa korjata. Olen aina sanonut, että blogspot on aivan kamala alusta bloggaukseen, enkä sitä edes katsele kuin "pakon" edessä. :)

Sunnuntain siivosin mökillä keittiöpuolta desinfioimalla pöydät, penkit, seinät, astiat. Maanantaina jatkoin mökin kimpussa ikkunoita pesten, huonekalut desinfioiden, lattian luututen. Sitten hain kotoa pestyt petivaatteet, petasin pedit, laitoin väliaikaiset matot lattialle. Tiistaina laitoimme viimeisen mattopalan työhuoneeni lattiaan ja päivä meni siis siivotessa ja ilta mökillä kukkia, yrttejä ja perunoita kastellen ja vettä kantaen. Keskiviikkona kävimme mattopyykillä.

Että käden töitä tällä viikolla on tullut tehtyä, vaikkei ihan käsitöitä. Korissani odottaa kaksi lankakerää, joista aion tehdä piiiiitkät unisukat itselleni. Vaikken pukeudu öisin muuten, villasukat on pakko olla jalassa, ellei halua koko yötä valvoa ja suonenvedosta kärsiä. Pastellisävyiset sukat ovat siis listalla, kunhan saan oman kesäkassini valmiiksi. Pohjaa juuri virkkaan välipaloina joka välissä, sitten sen kiinnitys, olkanauhojen virkkaus ja kiinnitys ja lopuksi neppareitten ompeleminen paikoilleen ja sitten kesäkassini on valmis.

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg