Toki sadetta välillä saatiin, mutta nyt taas mennään melkein hellelukemissa. Onneksi tuulee.

Olen lukenut kirjoja talonpoikaisantiikista yms. ja välillä kutonut sukkaa. Istun partsilla ja katselen lintujen elämää. Nyt kaksi lokinpoikasta ovat osanneet lentää jo neljä päivää ja tulevat vain yöksi tuohon katolle. Toinen niistä on törmännyt johonkin ja nilkuttaa. Näin sen päivällä puistossa mennessäni kirjastoon.

Minulle soitettiin eilen ja kerrottiin, että huomenna minua kohti lähtee langanpätkäpaketti, joten pääsen jatkamaan virkkuutyötäni.

mit%C3%A4%20vanhemmaksi%20tulen.jpg

Alunperin ajattelin viedä nypläystyynyni partsille, mutten ole vielä ehtinyt, kun tämä eläkeläisen elämä on niin kiireistä. Tai oikeastaan se, että voin nauttia siitä, etten tee mitään. :)

Päivällä kävin hammashoitolassa ja nyt kelpaa hymyillä, kun hampaat on valkaistu ja hammaskivet poistettu. Sitä tosin ei paljoa ollutkaan.

Sieltä tultua tein raparperitoscaa, sitten palautin kolme kirjaa kirjastoon ja kävelin kauppaan. Ostin uuden ristikkolehdenkin, kun sain juhannukseksi ostamani niin äkkiä täyteen.

Huomiseksi luvattiin +25ºC, joten paljoa en taida kadulla viihtyä. Yhden reissun kyllä ajattelin tehdä aamupäivällä.... silloin ei vielä ole liian tukalaa. Ja uusi australianpuuvillainen hellemekkoni on mukavan vilpoinen. Se on kuin intianpuuvillaa ja sitä säilytetään kierrerullalla käyttöjen välissä. On värikäskin, joskaan ei ihan minun värejäni, mutta kun piti saada tietynlainen mekko.  Että olkoon. Eipähän tarvi pariin kesään hankkia uutta.

Koitetaan selviytyä taas tästäkin kuumasta viikosta hengissä.

pinkkiruusu.jpg

RPnimikirjoitus.jpg