polkupy%C3%B6r%C3%A4.jpg

Muutaman päivän ajan on ollut taas aikamoinen liikenne täällä eli jossain päin lärvikirjassa on ollut linkki, kun Ohio on niin hyvin edustettuna kävijöiden keskuudessa. ;) Olisi mukavaa, jos minullekin kerrottaisiin, missä ja miksi se linkki on. Kun meikäläinen vain ihmettelee, että mitä täältä oikein haetaan. Taas kerran....

No, se siitä.

Tänään on ollut oikein mukava, aurinkoinen ja tuulinen kesäpäivä, +21ºC varjossa. Niinpä kävin jo aamupäivällä kääntymässä pyörälläni tuolla 10 km:n päässä. Ihailin kukkia tienposkessa, mutten malttanut pysähtyä edes kuvia ottamaan, kun oli niin kivaa polkea.

Rakas Ukkelini kävi sillä aikaa mökillä ja kertoi paviljongin vetoketjun menneen rikki. Oli jo varapaviljonkipakkauksen hakenut alas vintiltä, mutta sanoin, ettei sitä nyt noin helpolla luovuteta. Hyvä paviljonkihan se on muutoin. Kolme kesää mökin pihalla ollut. Kerran poro jo sarvensa siitä läpi pukannut ja se kohta on teipillä paikattu. Ihan sitä varten ostin kirurginteippiä apteekista.

Odotin, kunnes tuli uusi pyöräilyinnostus ja poljin mökille lankaa, neula ja lankasakset mukanani.

Ensin ajattelin korjata vetoketjun yliluomispistoin, mutta kun katselin sen oviverkon heilumista tuulessa, mietin, että nehän hankautuvat rikki alta aikayksikön. Nappasin vetoketjun reunoista kiinni ja harsin ne yhteen kaksinkertaisella langalla tehden välillä tikkipistoja ja solmuja aika tiheään, että jos joku kohta menee langasta poikki, ei koko työ valu hukkaan. :)

Sitten vaihdoin kulkusuuntaa eli nyt kuljetaan siitä toisesta "ovesta". Siirsin painoina olevia kiviä sen verran, että ihan kaikki öttiäiset eivät alakauttakaan pääse sisälle. Nyt se on taas kuin uusi. Siirsin tuolit uuteen järjestykseen, ettei tule vahingossakaan kuljettua vanhan oven kautta.

Kun työ oli tehty, kastelin muutaman kukkasen ja lähdin taas polkemaan pyörälläni. Oli tarkoitus käydä toisessa suunnassa se 10 km ja kääntyä sieltä takaisin, mutta kun sai yhtenään "polkea tyhjää", päätin kääntyä takaisin jo viiden kilometrin kohdalla. Voi olla, että menen vielä iltamyöhällä kolmannelle lenkille, jos pyörä saadaan pikahuollettua.

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg