P7250001.jpg

Nilkuttava lokinpoikanen jäi sitten sekin auton alle, joten vain yksi kolmesta selviytyi. Se käy vieläkin naapuripihan lammikosta juomassa ja viettää joskus aikaa syntymätalonsa katolla.

Tänään pesin sen ainoan räsymaton, joka minulla on ollut käytössä keinutuolin ja restoraattorin alla. Täällä tuoksuu siis kesä ja vein maton äsken partsille kuivumaan loppuun, kun se ei enää valuta vettä.

Mahtaako minusta tulla pupu, kun syön partsilla joka päivä kourallisen tai pari kaikenlaisia yrttejä? :) Aamulla herättyäni avaan lasituksen lasin, laitan puurohiutaleet kasariin veden kanssa turpoamaan, kannan 8 kannullista vettä kasveilleni, nypin kuolleet kukat pois. Sitten keitän aamupuuron. Aamuteen juon partsilla mukanani riisi- tai maissikakku, jolle sulatejuuston päälle kasaan yrttejä ja orvokin tai krassin kukkia. Täytän ristikkolehteä (ostin jo kolmannen) vähän aikaa, kuuntelen luonnon ääniä, nuuhkin kukkien ja yrttien tuoksuja.

Sitten avaan tietsikan, katson uutiset kuunnellen Muistojen bulevardia ja sen loputtua laitan jonkun Spotifyn Daily mixeistäni soimaan. Sitä ennen olen toki muuntautunut ihmisen näköiseksi (lue: meikannut). Käyn kuivan ihoni vuoksi suihkussa vain joka toinen aamu. Kohta pitää taas tilata Yves Rocherilta vaniljan tuoksuista vartalomaitoa pari pulloa.

Eilisaamuna kävin kampaajalla leikkauttamassa hiukseni ja perjantaina jo ostin valmiiksi hiusvärini, jonka nimi on Salaperäinen orvokki. Violettia siis. Saavat pinkit ja sähkönsiniset raidat sekä vaaleanruskeat tyvet piiloutua.

Kunhan johkaannun värjäyspuuhiin...

Varasin kaksi kirjaa kirjastosta. Nyt pitäisi lukea Rachelin loma loppuun. En ole päässyt alkua pidemmälle, kun noita ristikoita innostuin täyttämään.

Sain haettua postista sen lankapaketinkin, mutten ole sen hyväksi tehnyt mitään. Tuolla se on keittiön nurkassa. Ehkä pitää alkaa tehdä hapsulankaa ja jatkaa mattoa. Kolmannet sukatkin tyttärelle ovat kesken. Niillä ei toki ole kiire, sillä ne menevät varastoon odottamaan tarvetta.

Kesä taitaa ehtiä loppua, enkä ehdi viemään sitä nypläystyynyäni partsille. :)))) Miten se aika kuluukin niin nopsaan?

Huomenna ajattelin mennä kiertämään avoinna olevia taiteilijoiden työhuoneita. Että ei tässä mitään käsitöitä ehdi tekemään. ;)

sinisiipi%20ja%20ruusut.jpg

RPnimikirjoitus.jpg