P5130004.jpg

Siis mattosuikale. Jossain vaiheessa pitää levittää ne lattialle ja laskea, montako pitkää tarvitsen ja alkaa sitten tehdä niitä lyhyempiä, jotka tulevat poikittain. Toivottavasti muistan siinä mitata niidenkin pituuden, ettei tarvi sitä lattianpeittoamista tehdä toistamiseen. ;) Mistä sitä tietää, muistanko ekalla kerralla...

P5130005.jpg

Päättelemättömät sukat makaavat yhä tässä työpöydällä näytön edessä, muistuttaen joka päivä tekemättömistä töistä. Onneksi tällä viikolla säät lämpenevät, joten laitan ne valmiiksi käsityökoriini odottamaan seuraavaa kuistillaistumispäivää. Jospa sitten sekin työ tulisi tehtyä.

Rakas Ukkelini luki jostain, etteivät ne "automönkijät" tykkää laventelin tuoksusta. Niinpä etsin sen ainoan asian, joka meillä on sitä lajia eli pienen öljypullon niitä huonetuoksutippoja, joita tuikkuenkelin vesivatiin laitetaan. Sitä tuoksua on nyt auton lattialla tuikun suojakuoressa. Ei ole kahteen päivään ylimääräisiä elukoita näkynyt. Tosin voi olla, että se/ne piilottelee/piilottelevat jossain penkin sisuksissa tai takakontissa. Täytyy laittaa niskatyynyyn ehjä paperineilikka roikkumaan ja katsoa, pysyykö se paikallaan ehjänä. Eivät ainakaan johtoja järsisi... Edit tiistai-iltana: Oli järsitty puolet neilikasta, takakontissa oli papanoita, joten Klorin laventelia suihkutettiin autoon ja varsinkin penkkien sisään meneviin turvavöiden reikiin.Toivottavasti pihalle ilmestyy yskiviä pikkuiljetyksiä, jotka menevät kovaa kyytiä metsään piiloon!!!!

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg