nikirjoja.jpg

Koko eilisen päivän radioni oli Yle Radio Ykkösen puolella, kun tuli niin paljon hyviä musiikkiohjelmia.

Tänään klo 18:00 Suomen kesäaikaa aion kuunnella netin kautta Andrea Bocellin konserttia. Tule Sinäkin mukaan kuuntelemaan! Edit: Aloin epäillä tuota aikaa, joka lehdessä oli, oikea aika taitaa ollakin kello 20 tai......

Ja Yle Areena  (tv) on oikea aarreaitta. Elokuvia, sarjoja, lastenohjelmia ja vaikka mitä. Jos sitä alkaa kaivaa, siihen kuluu päivä jos toinenkin. En siis ole edes aloittanut, koska puuhaa on muutoinkin. ;)

Yle Areena (radio) on minulla enemmän käytössä, koska voin kuunnella muuta puuhatessani. Noita Nokinenän yötaika on juuri oikea ohjelma tähän päivään.

Viime aikojen koukuttaja on ollut Poks-peli.

Podcasteista olen kuunnellut ainoastaan Jäljillä. Sain siihen joltain linkin, aloitin ykkäsosasta ja olen talven aikana kuunnellut ne kaikki, muutamaa uusimpaa lukuunottamatta. On olemassa myös Maananataimysteeri, mutten ole kuunnellut siitä vielä yhtään jaksoa. Ehkä jossain olisi luettelo, josta näkisi erilaisia podcasteja, mutten ole sitä etsinyt, koska sitten voisi aika loppua kesken. Kun ei sitä nyt kaikkea voi katsella tai kuunnella.

No, etsin Teille muutaman, mutten itse nyt kyllä ehdi niihin tutustua. Täällä ja täällä. Itse kuuntelisin vain suomenkielisiä.

En ole äänikirjojen ystävä. Haluan nähdä kirjaimet, pisteet, pilkut ja muut merkit. Lisäksi lukija voi olla itselle epämiellyttävä. Haluan pitää kirjaa käsissäni, käännellä sivuja, lukea ihan itse ja eläytyä. Enkä todellakaan maksaisi 15€ kuussa siitä, että voisin sellaisia kuunnella. Niillä rahoilla ostan monta kirjaa tai levyä.

Mutta tuossa nyt muutamia linkkejä, jos joku haluaa aikaansa kuluttaa noiden parissa. Minä lähden jatkamaan pyykkäystä ja silittämistä. :)

persikkaruusu%20ja%20perhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg