IMG_0002.jpg

Aamulla menin virkkaamaan parvekkeelle. Seurasin samalla pulupariskunnan puuhia naapuritalon katolla. Siellä ne olivat viime kesänäkin.

Saman talon räystään alle meni tervapääsky. Ne tulivat viime tiistaina kirskumaan. Joku pikkutirppa on samaisen talon sivuoven katoksen reunan alla.

Toisen, matalan talon, katolla on vapusta lähtien pesinyt lokki. Nyt niillä on kolme poikasta ja varikset yrittävät yhtenään päästä niihin käsiksi. Vielä eivät ole onnistuneet. Äsken olivat kaikki kolme poikasta tallessa.

Virkkasin niin kauan kuin langanpätkiä riitti yhdisteltäväksi ja virkattavaksi. Sitten vaihdoin toiseen työhön.

IMG_0001.jpg

Puro batik-langasta tein uuden vessapaperirullanpidikkeen. Edellinen alkoi jo hiutua rikki, kun oli niin huonoa ja ohutta lankaa.

IMG_0002.jpg

Kylppärin valo on mitä on, joten ei oikein saa hyviä kuvia. Etsinpä tähän netistä paremman värikuvan Puro batik 899 kerästä. Se on tuo ylempi kuvassa.

Nappi on sihteerikköaikani bleiseristä, jonka heitin aikoinaan roskiin yhdessä muutossa. Otin napit ja koristeet niistä talteen. Silloin menivät roskiin avokkaat, monet vyöt ja käsilaukutkin. Ne oli loppuunkäytetty, joten ei niitä voinut kenellekään antaa. Älkää surko, että olisi hyvää tavaraa mennyt hukkaan. Parhaat vaatteet ja muut vein jo aiemmin silloiseen Karjala-keräykseen. :)

Ensi viikko on pelkkää kärsimystä, kun on hellettä helteen perään ja torstaiksi/perjantaiksi lupaavat +30ºC! A-puu-wa! 20.06. mennessä ei sitten ole alle +22ºC-päiviä. ;( Kääks!

P.S. 13.-21.06. +24ºC - +30ºC. Että pistäkää pahemmaksi.... ;( Taidan muuttaa kellariin. Siellä on vilpoisampaa.

Pitääpä etsiä viuhkat esille, että saa leyhytellä, kun muutakaan ei voi. Pakkasta vastaan voi sentään pukeutua, mutta hellettä vastaan ei voi tehdä mitään.

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg