Pirkan välissä olleessa K-ruoka 9 -lehtisessä oli niin herkullisen kuuloinen ohje, että oli pakko kokeilla. Siis Jauhelihakaalilaatikko.

Kun sain sen uuniin ja tunnin paistettua, laitoin uunin nollille ja jätin laatikot sinne muhimaan. Lähdin ulos lenkille ihailemaan syksyn värejä.

Kotiin tultua päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja laitoin uunin kahteensataan, poistin laatikot uunista ja pyöräytin pikasämpylätaikinan. Sen ohje on muistaakseni Ilta-Sanomien sivulta aikoinaan otettu. Oli, laitoin linkin.

Vielä lisäksi itse tehtyä mustaherukkamehua ja se ateria oli siinä.

IMG_0012%20%282%29.jpg

Ei tarvinnut muuta lisuketta kuin puolukkahilloa, joka oli kyllä kaupan purkista. En ole vielä kerännyt tänä syksynä puolukoita ja tuskin keräänkään, kun pakastimet ovat täynnä.

Kun pyörä on talviteloilla, olen nyt kävellyt pari kertaa päivässä kuntopolulla. Vaihtanut välillä suuntaa ja taas uudestaan kiertänyt sen.

IMG_0006%20%282%29.jpg

Tänään joku oli mönkinyt siellä, kurvaillen mönkijällä. Ei kait jaksanut kävellä tai halusi pilata reittiä tai oli kateellinen niille, jotka sitä käyttävät ihan jalan kulkemiseen. ;)

IMG_0039.jpg

Kaunista siellä on, kun maaruska on valloillaan. Puissa ei paljon muita värejä ole kuin vihreää, ruskeaa ja keltaista.

pinkkiruusu.jpg

RPnimikirjoitus.jpg