viikottain%20pikkulogo.jpg

08.05.2011%20050.jpg

Jotkut graffitit ovat niin hienoja, että jopa minä olen niistä kuvan ottanut. Tämä on Hml:ssa erään alikulun seinässä.

virkkuugraffiti1..jpg?1467187192

Itse olen pitäytynyt vain neulegraffiteissa, joista isoin on tämä mökkitienhaaraan tekemäni toteemipaalu. Virkkasin pitkän suikaleen huonekalubukleelangasta, tein siihen kupin ylös ja kiersin sen puun ympärille. Sitten kiinnitin siihen kaikenlaisia kukkamansetteja ja irtosilkkikukkia, ellen ollut jo niitä virkannut kiinni työtä tehdessäni.

Tein tuon vuonna 2016, joten nyt se on aika tyhjä, kun ohikulkijat ovat näpistelleet, käenpiiat ovat nokkineet ja myrskyt riepotelleet. Suurimman tuhon ovat tehneet nuo inhottavat linnut, käenpiiat. Ne kun nokkivat kukat yksitellen irti.

Yksi sininen lasilyhty siitä lähti heti ekana kesänä, kun siinä oli tuikku palamassa elokuun illassa. Kukat katoavat myös maasta. Jollei joku ilkeyttään kaiva ylös tai vie mennessään, niin porot kyllä huolehtivat asiasta. Ja puna-ailakit syö pupu. Ehkä se joku vuosi saa olla rauhassa ja kukat ehtivät levittäytyä.

Olen aikeissa tehdä siihen seuraavaksi neulegraffitin, johon virkkaan kukat ja kiinnitän virkkauksen edetessä. Ja laitan heijastinlankaa joukkoon. On tarkoitus myös miettiä kukkia kuukausien mukaan, joten ylimpänä on varmaan tammikuun tulppaani ja alimpana joulukuun joulutähti.

RPnimikirjoitus.jpg