Siis käsitöitä - siivouksen ja klapinheiton lisäksi.

pakkasp%C3%A4iv%C3%A4.jpg

Tai olenhan ottanut päivittäin valokuvia kauniista talvesta. Pakkanen paukkuu edelleen. Juuri nyt on -33,7ºC mittarissa.

Ajatella, olen ollut jo viikon koskematta puikkoihin. Ensin oli vaikeaa katsella nettitelkkua ilman käsitöitä, mutta kaikkeen tottuu. En vain jaksanut mennä khh:een penkomaan lanka-arkkuani ja hakemaan sieltä lankaa, josta olisi voinut kutoa perussukat. Ajattelin näet, että mitä sitä turhaan sellaisia kutoo varastoon, kun ei ole tietoa, kenelle niitä kutoo.

Siispä aloin etsiä netistä, onko missään jotain keräystä. Löysin vain AKV:n, mutta siellä ei ole erikseen käsityötoiveita. Sitten tuli vastaan toive vauvasukista eräälle synnytysosastolle, mutta niihin yleensä tulee tulva, kun joku sen kerran julkaisee. Joten ei ollut sekään meikäläistä varten.

Kaikilla käsityöihmisillä kertyy ylimääräisiä töitä kaapin perukoille. Miten ne voisi jakaa järkevästi, kun kukaan ei niitä ostakaan?

Sitten etsin klipsutöiden malleja. Löysin yhden espanjalaisen videon kukkaron tekemisestä, mutta sen jälkeen koneeni alkoi ladata niin tarmokkaasti jotain, että suljin sen äkkiä ja puhdistin CCleanerillä. Liekö joku yrittänyt päästä louhimaan bitcoineja siinä samalla...

Ehkä minun pitää seuraavaksi tehdä niitä töitä, jotka ovat aina siirtyneet sivuun jonkun muun tieltä. Itselleni. Omaan kotiin. Mökille. :)

Jotta tähän blogiin saataisiin vähän eloa, laitankin pystyyn arvonnan. Vastaa kommentointiosioon, millainen palkinto juuri Sinua ilahduttaisi näin helmikuun kynnyksellä? Viikko aikaa vastata. Arvon voittajan tai voittajat ensi viikon maanantaina eli 04.02.2019.

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg