Helmikuu on ollut melkoista lumishowta. Yhtenäkin päivänä tuli 45 cm helisevää lunta. Se oli kuin kidesokeria ja piti mukavaa ääntä. Monena päivänä sai lykätä lunta kolme kertaa päivässä, joten on tässä ainakin liikuntaa saanut.

Olen myös polkenut poljinlaitettani vajaan kahden kuukauden aikana jo yli 880 km. Olen tarponut metsässä tehden jälkeä kuntopolulle umpihankeen.

Urheilun myötä on tullut istuttua tuolilla takkatulen vieressä polkien ja kutoen. Kun ei ole ollut katsottavaa, olen polkenut ja lukenut.

IMG_0009.jpg

Viime viikolla sain valmiiksi nämä pienen perheen kotoilusukat. Jokaisella omansa. Vähän sävysävyyn niistä langoista, joita löysin lanka-arkustani. Isälle 7veljestä-langasta ne minun normimallini mukaiset sukat, joissa on joustinneuletta sukan pääliosassa. Koko 42.  Äidille Lise-Lotte-sukat, koko noin 36. Pikkuiselle Tuula-vauvan sukkien ohjeella tehdyt.

Näiden piti olla perillä jo perjantaina, mutta eihän Suomen Postiin enää nykyisin voi luottaa. Kaipa ne joskus löytävät perille.

Nyt on pari päivää ollut mittari plussalla ja kääntänyt sydäntalven kevättalven puolelle. Lumen pinta on madaltunut auringossa ainakin 10 cm. Nyt lumi on raskasta, sain huomata lauantain sateen jälkeen. Kun päivisin on plussalla ja öisin kipakkaakin pakkasta, tulevat hyvät hanget. Niitä odotellessa...

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg