Mietin jo etukäteen, minkä puseron laittaisin päälleni, kun lähden labraan. Kun sen pitäisi olla helppo näytteenottoa varten. Ja kun kaikki pitkähihaiset ovat niin tiukkia, yleensä, että ne joutuu puolittain riisumaan, jotta käsivarsi olisi vapaa.

No, mietin, että koska on olemassa säärystimiä, niin miksei voisi tehdä myös (käsi)varsittimia. Siispä tuumasta toimeen. Koska t-paidassani on lyhyet hihat ja lapasissa pitkät varret, päätin tyytyä 3/4-kokoisiin. Sehän on tietysti jokaisen oma asia, millaisia tykkää käyttää, mutta nuo olivat minulle tähän hetkeen sopivimmat.

IMG_0003.jpg

Koska olen "kuumaverinen", tykkään käyttää t-paitoja talvellakin. Varsittimien kanssa voin nyt käyttää kynsikkäitä tai lapasia, säästä riippuen.

Näytteenottaja aikoi ottaa varsittimet omaankin käyttöönsä ja hankkia samanlaisen pitkän toppatakin kuin itselläni nyt on. Hän kun niin ihastui siihen.

 Ohjetta ei tietystikään ole, mutta jokainen voi tehdä kuin tekisi itselleen osittaisen hihan. Ja langan paksuuskin vaikuttaa puikkojen kokoon. Itse tein 2o, 2n-metodilla joustinta ja lisäsin silmukoita tarpeen mukaan, kun kokeilin käsivarteeni.

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg