Päivänä muutamana otin kaikki valmiit mattosuikaleet mökille mukaan ja levitin lattialle.

P5250005.jpg

Hyvältä näytti. Osa oli tullut tehtyä liian pitkiksi, joten muutamaan joudun lisäämään kerroksia. Vielä pitää kolme saada tehdyksi, korjata ne muutamat ja sitten virkata päädyt kiinni toisiinsa ja alkaa kutoa poikittaissuikaleita.

Joulun ja pääsiäisen kukat ja sipulit on istutettu kukkapenkkeihin ja marjapuskien alle. Siellä ne saavat kesän ajan voimistua, että saan esim. hyasintteja syksyllä sisälle kotiin. Esikot toivon mukaan kukkivat ensi keväänä maassa. Samoin narsissit.

Yrttilaatikossa oli vieraillut myyrä, joten hain suopursuja suolta ja laitoin koko laatikon sisäreunoille suopursumaton ja pudotin nurkkien rakoihinkin muutaman oksan. Ehkä se pitää myyrät poissa samoin kuin on tehnyt autossakin. ;)

Kaikkiin kukkapenkkeihin ja -laatikoihin laitan valkosipulinkynsiä kasvamaan kesäksi. Pupu ei toista kertaa tule maistamaan, jos sitä puraisee. Eivätkä myyrätkään sen puoleen. Ja niistä tulee ihania korkkiruuvimaisia heiniä, jotka ovat myös kauniita koristeina. Syksyllä saan sitten poimia valtavia valkosipuleita maasta ja ruukuista.

pinkkiruusu.jpg

RPnimikirjoitus.jpg