21.12.2013%20034.jpg

Huomenna on virtuaalinen joulunavaus Rovaniemellä. Pajakylän pihaa voi silmäillä milloin vain. Siellä voi tonttujakin vilahdella. ;) Lordin aukiolla on myös jo joulukuusi ja tonttujen mökkejä.

Kittilän Sirkassa on ympyrään tuotu kuusi, muttei vielä valoja.

Jollet itse tee joulukortteja, niitä voi tilata esim. täältä. Siellä on aivan ihania kortteja ja aikoinaan niillä nurkilla asuessani kävin ostoksilla heidän kivijalkamyymälässään, jossa oli oikea joulunurkka, kuin joulumuori olisi siellä asunut tonttuineen.

Nykyisin posti ei tuo montaakaan korttia. Viime jouluna taisin saada yhdeksän. Ja kun minulla on tapana laittaa joulukortit keittiön ruokakomeron oveen, ei niistä paljon koristelua saa aikaan. Niinpä keksin, että tilaan jonkun kauniin korttilajitelman ja laitan ne joulutauluksi oveen.

Mitenkäs Teidän jouluvalmistelunne sujuvat? Onko muita jouluhulluja? Minullahan on valoja ja kynttilöitä vaikka muille jakaa ja tällä viikolla laitoin joululiinat pöydille, otin käyttöön jouluastiastoni ja aion hakea huomenna kuusen vintiltä alas tekeytymään, jotta voin ensi viikolla sen koristella. Joulusta pitää nauttia täysin rinnoin! Joulu on vain kerran vuodessa.

Joululahjoja teen koko ajan salaa, mutta niistä ei voi pihahtaakaan täällä, etteivät salaisuudet paljastu ennen aikojaan. Näette sitten joulun alla, mitä olen puuhaillut tänä vuonna.

Jouluradion eri kanavat soivat taustalla aamusta iltaan. Useimmiten Klassinen joulu tai Happy holidays. Kauneimmissa joululauluissa tulee niin outoja versioita ja laulajia, ettei sitä haluta kuunnella. Väillä kuuntelen Lasten joulua. Siellä on muutama pilkahdus oikeaa joulua kaikkien Smurffien ja Fröbeleitten joukossa.

Jos kaipaat vanhanajan kunnon joulua, tämä kauppa on juuri Sinua varten! Sieltä olen itsekin tilannut pääsiäiseksi ja jouluksi paperisia sainätauluja ja liinoja sekä hilekoristeltuja kuva-adventtikalentereita. Pitäisikin taas tilata enkelikalenteri, se kakkonen olisi kiva.

Mutta nyt menen juomaan vaahterasiirappiteetä joulumukista, kun jouluteetä en voi enää juoda kaneliallergian takia.

Jouluillaan ihan urakalla!

persikkaruusu%20ja%20perhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg