kirja%20ja%20kukat.jpg

Eipä taida käsityöt edistyä, kun sain viime viikolla kaksi kassillista kirjoja luettavakseni. Marklundit ja muut rikos- ja seikkailukirjat jätin kolmanteen kassiin. Lukekoon joku muu ne. Aloitin Robertsista, Lennoxista ja nyt menossa muut. Näkyy olevan paljon jotain Julia-sarjaa.

Mutta kun ulkona on hellettä, istun varjossa pihapaviljongissa, suljen välillä verhot ja onneksi tuulee. Siellä voi viettää päivänsä lukien ja välillä teetä siemaillen.

Tänään luvataan +29ºC, mutta onneksi on myös navakkaa tuulta, että paarmat eivät pörrää vieressä (verkkoseinän takana) ja jos tulee ukkoskuuroja, tuuli ja kuumuus kyllä kuivaavat paviljongin patjan ja tyynyt.

Pöydällä olevaan kukkamaljakkoon tosin täytyy lisätä vettä aika usein. Se on täynnä luonnonkukkia kuten kultapiiskuja, puna-apiloita, siankärsämöitä ja heiniä. Pari koiranputkeakin vielä löytyi.

Mutta nyt menen ulos taas lukemaan. Tätä kuumuutta riittää ennusteen mukaan (valitettavasti) ainakin kaksi viikkoa, joten ehdin varmaan lukea kaikki kirjat. Ellen sula ja väsy kuumuuteen sitä ennen. Vihaan helteitä!!!!!

Palataan asiaan sitten, kun on normaalimpaa ilmaa ja jaksaa tehdäkin jotain.

persikkaruusu%20ja%20perhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg