Mieleni minun teki omppupiirakkaa, joten ei auttanut muu kuin alkaa kuoria omenoita ja viipaloida niitä lautasellinen. Sitten taikinan pyöräytys ja pellille.
Päälle ripottelin kanelia ja sokeria ja se syödään vaniljakastikkeen kera, kunhan vähän jäähtyy.
Ja kun vauhtiin olin päässyt, viipaloin myös päärynät ja tein pannaria. Täällä samanlainen ohje kuin itselläni, joskaan en pieninyt päärynöitä, vaan viipaloin ja laitoin sitten uunipellille kaadetun taikinan päälle. Ja ripottelin kaardemummaa päälle. Rasvakin on sulatettua leivontamargariinia, eikä öljyä. Edit: Tuo ohje on sama kuin Maailman paras pannukakku, muutettu vain sulatettu rasva öljyksi sekä lisätty kaardemumma ja päärynät. Mutta oli tosi hyvää!
Ja nyt iltateelle lähtee
P.S. Päättelykeijulle olisi töitä kuuden sukkaparin verran, mutta ei sitä näy tännepäin liihottelemassa....
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.