Sain oman kassini jo ajat sitten eli 17.06. ja se on käytössä päivittäin, sillä parin vuoden ikäinen lila käsilaukkuni on jo hajoamispisteessä kovasta käytöstä.:)

kes%C3%A4kassi.jpg

Kassin on tehnyt Satu blogista Elämän+langan fiilistelyä. Kiitos! Mukana olleet karkit häipyivät jonnekin parissa päivässä.... hmmmmh... nam! ;) Söpö teesiivilä oli käytössä hetki sitten ties monennettako kertaa. Se vain on niin suloinen!♥ Lautasliinat ovat juuri minun värisiäni ja käytämme sellaisia päivittäin. Tee odottaa edellisen pussin loppumista. Suurkiitokset kaikesta näistä lisukkeista ja varsinkin kassista! Siinä oli käytetty kierrätysmateriaaleja, kuten toivoinkin, sillä farkkukangas on kestävää ja sen kierrättäminen on järkevää.

P6290001.jpg

Oman kassini parissa menikin aikaa, kun virkkasin sitä ensin kiinteillä silmukoilla (että pienetkin tavarat pysyvät mukana), sitten puolipylväillä ja lopuksi pylväillä. Tulppaanirivin mallin sain täältä. Lankana oli turkoosi Finlaysonin puuvillalanka (sain joskus kassillisen erivärisiä puolajämiä entiseltä Pumpulitehtaan tytöltä) ja tulppaaneihin sekä olkanauhoihin käytin Katia Bombay-lankaa, jota tilasin Käsityökauppa Ilosta ihan tätä varten. Molempiin reunoihin ja keskelle ompelin nepparit, joten kassista saa tarvittaessa isomman, kun avaa ne. Lähikauppaamme on vaivaiset 50 km matkaa, joten lisukkeita en laittanut mukaan kuin yhden salmiakkisuklaan. Harkitsin lautasliinoja, mutta onneksi en laittanut, kun jälkikäteen huomasin saajan sivuilta tykkään ja en-sivuilta, ettei hän sellaisia olisi halunnutkaan. Harmi, etten huomannut tuota alasivua aiemmin, että olisin voinut käyttää sitä hyödykseni. Postitusta viivästytti sekin, että turkoosin langan alussa oli eriväristä lankaa, joten epäilin sen likaantuneen jossain vaiheessa ja pesin kassin. Sen kuivuminen sitten kestikin kaksi päivää ennen kuin pääsin prässäämään sitä ja laittamaan postituskuntoon. Ja sitten minä onneton kuvasin sen tuon printtaamani kirjeen päällä ja kassin pohjaan tarttui vähän mustetta. ;( No, toivon mukaan wiivuska ei pettynyt kovin pahasti. Kassin voi laittaa kierrätykseen, jollei miellytä.:))

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg