IMG_0001%20%282%29.jpg

Hassua, että juuri tänään joulukalenterini luukusta tuli torvimusiikkia, kun tänään en ole avannut radiota, en katsonut telkkua (kun mutkamäkikisa peruttiin), enkä kuunnellut radiota tai soittimia. Joululaulukasetteja on tällä hetkellä löytynyt 12 kpl, muut ovat paikassa nimeltä jemma, joka on jossain... missä lie. :)

Otin sivuun kuusi CD:tä, joissa on instrumentaalijoulumusiikkia. Ne laitan soimaan taustalle, kun luen tai teen jotain muuta keskittymistä vaativaa. Muutoin jäisin kuuntelemaan sanoja ja se ei aina käy.

Tänään olen kutistanut kankaita. Ne on jo pesty ja kuivausrumpukin juuri lopetti osuutensa, joten seuraavaksi on vuorossa silitys. Sitten teen potkurilenkin hautuumaalle ja sen jälkeen on vuorossa saunominen.  Sitten lakanoitten vaihto, pyykkäystä, petivaatteiden tuuletus jne. Kun ei kerran tule mitään pukukavalkadiakaan telkusta, saan vapaaillan lukemiseen. Tai no, pitää tehdä sapluuna ja vähän muitakin valmistelutöitä, että joululahjapajani pääsee tositoimiin.... Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kaikki on päässäni jo valmiina, joten ei puutu kuin toteutus. :)

IMG_0002.jpg

Äsken sulatin kynttilänjämiä vesihauteessa. Kaksi metallista neulepuikkoa oli apuna, kun laitoin kynttiläsydämet paikoilleen. Ostin sitä rullana, josta voi leikata oikean pituisen pätkän tarpeen mukaan.

IMG_0003.jpg

Tuolla ne nyt ulkona palavat lipputangon molemmin puolin, samalla pihatietäni reunustaen.

pinkkiruusu.jpg

RPnimikirjoitus.jpg