viikottain%20pikkulogo.jpg

Idässä on ihmeellinen pohatta, joka kasvoi tavallisesta työmiehestä yksinvaltiaaksi. Hän haluaa olla tsaari. Vienyt ihmeellisen ovelasti kansan/valtion varoja itselleen ja kavereilleen. Eikä kukaan kansasta tee mitään! Kun mediaa valvotaan, ei totuus pääse esiin. Kansa uskoo, mitä heille sanotaan, kirjoitetaan, kerrotaan.

Idässä kävi myös ihmeellinen mies, joka toi kotiin kolme eriväristä mitalia olympialaisista. En uskonut sen enempää Iivoon kuin muihinkaan. Ajattelin, että jos ihme tapahtuu, mitaleita tuovat lumilautailijat.

Ihmeellinen asia on myös se, kuinka paljon kohkataan ns. ilamstonmuutoksesta. Metsälehti Makasiini 1/2022 kertoo otsikon "Lustokalenteri kertoo lämpötilojen vaihteluista"-otsikon alla, että... "Ilmaston keskilämpötila on vaihdellut 2-3 asteen haarukassa läpi holoseenin. Tässä mielessä nykytilanteessa ei ole mitään uutta holoseenitaivaan alla, vaan kyse on edelleen luontaisesta vaihtelusta." Olen koko ajan ollut samaa mieltä, mutta jotkut kahjot yrittävät lietsoa hysteriaa.

Maailmassa on paljon ihmeellisiä asioita, jotka ilostuttavat, hämmästyttävät ja mitä milloinkin. Onneksi kaikki ei ole tasapaksua. Elämäkään. Elämä on ihmeellinen!

RPnimikirjoitus.jpg