Koko viikko on käsillä ollut tekemistä. Mökillä siivousta talven jäljiltä, kukkien istutusta, sitten kolme päivää kunnon kastelua. Siemenet itävät hallaharson alla varmuuden vuoksi, sillä vaikka tänään oli yli +24ºC varjossa, ensi viikon lopulla voi jo olla kylmää. Antaa pienten vahvistua piilossa ja rauhassa. ;)

P5260001.jpg

Sainhan minä sen sukankin jo valmiiksi ja yritin kuvata sitä itsetehdyn pahvisen sukkalestin päällä, joka ei tee kuviolle oikeutta. Eihän se kauniilta siltikään näytä. Ehkä puran ja teen lehmuksen lehden ja laitan reunoihin enemmän oikeita kerroksia....

Tänään virkkasin ekan ananasruudun muurauslangasta. Yksi rulla ja yksi ruutu 1,5 kerrosta vajaaksi. Kun tein yhden ylimääräisen kerroksen, jotta olisi helpompi liittää yhteen ja ommella se taustakankaaseensa. Ruutuhan on julmetun iso tuohon alkuperäiseen verrattuna, eikä ollenkaan noin kaunis/tiivis, joten en ole varma siitäkään, kelpaako se minulle. :) Olenpa nyt kriittisellä päällä.

Kevään eka pyörälenkki takana, joten nyt täytyy huilata vähän aikaa, venytellä ja voidella kintut yötä varten Voltarenilla, ettei tarvi koko yötä hyppiä sängystä ylös kramppien takia. Huomisaamuna seuraava pyöräily mökille ja 10 kastelukannullista vettä kukille. Huh! Ja lupaavat vielä kuumempaa kuin tänään. Kiitos, mutta kyllä yli +24ºC varjossa jo riittäisi minulle! Lisä ei ole ollenkaan tarpeen.

pinkkiruusu.jpg

RPnimikirjoitus.jpg