No, tottelin ja söin! :)

Yhdistelin näitä kahta ohjetta ja tein ruokaa kahdeksi päiväksi.

Jasmiiniriisin joukkoon laitoin sekä Vegeta-mausteseosta (sitä saa joistain K-marketeistakin) että ripauksen kurkumaa, kun currya ei minun kotoani enää löydy allergian takia. En varmaan saisi kurkumaakaan käyttää, mutta se ripaus veden joukossa tuskin kovin suurta vaivaa aiheuttaa.

IMG_0001.jpg

Periaatteeni on aina ollut, että perunan/riisin lisäksi lautasella pitää olla seitsemää sorttia. :) Ja se täyttyi, kun vähän mietin. Kun ei voi syödä tomaattia, paprikaa, chiliä tai tuorekurkkuakaan, pitää miettiä tarkoin. Puolukkasurvos loppui eilen ja seuraava purkki on vielä pakastimessa, joten laitoin herukkahyytelöä.

Hyvältä maistui, vaikka itse sanonkin. Ja tein. :))

IMG_0001%20%282%29.jpg

Minikasvihuoneessa (laskiaispullakotelossa) ovat ekat kolme tainta nousseet näkyviin.

Kun olen sääennustuksia katsellut, näyttää siltä, että viikonloppuna saan laittaa tete-narsissit partsille kaunistamaan maisemaani. Jostain käyn hakemassa pari kräkyä, jotka spreijaan lumisiksi. Niihin voin laittaa pääsiäisenä sitten isoja höyheniä ja vappuna ilmapalloja, paperikukkia ja serpentiiniä. Nyt lumikiteet saavat kimaltaa ensialkuun.

Tässä on ollut kaikkea pikkupuuhaa niin paljon, etten ole ehtinyt oikein lukemaankaan, mutta josko loppuviikolla taas ehtisi. Esim. uuden kännyn käytön opettelu vie aikaa, enkä vieläkään ole onnistunut siirtämään vanhasta kännystä loppuja kuvia tietokoneelleni. En ymmärrä, miksei se tapahdu automaattisesti eli miksei kone ilmoita uudesta laitteesta ja käske tuomaan ja poistamaan kuvia. ;( Olen sen tehnyt aika monta kertaa jo aiemmin, sillä en säilytä mitään kännyssä, kun mitä ne siellä tekisivätkään. Mutta nyt ei onnistu.

Huomenna tosin on aika silmälääkärille ja viikonloppuna tulee vieraita, joten ehkä siirtyy ensi viikolle kaikki ylimääräinen. Jossain välissä pitäisi käydä lääkärissäkin labrakokeiden valmistuttua jms. Tietysti kävelylenkit pitää hoitaa, aamujumpat ja polkemiset myös. Hyvin olen pysynyt tavoitteessani eli polkea restoraattoria 5 km/pvä. Nyt keskiarvo on 5,87 km/pvä. :) Hyvä minä!

Nyt pitää alkaa etsiä sopivaa päiväkirjaa, sillä viiden vuoden päiväkirja täyttyy lauantaina. Jossain pitäisi olla sekä viiden että 10 vuoden päiväkirjat, joten pakko etsiä ne käsiini.

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg