Päivät menevät hujahtamalla ohi.  Pyöräilykärpänen iski ja olen saanut mittariin tänä keväänä jo 340 km.

Tänään olin 9 tuntia pihalla ja kuistilla. Ensin kuusi tuntia istuin kuistilla virkaten. Eilen sain valmiiksi kuuden tunnin aikana taas yhden istuinalustan (sen nukkaisen langanpätkistä) ja aloitin seuraavaa. Sitä virkkasin tänään niin kauan kuin lankaa riitti. Tein myös kylppäriin wc-rullapidikkeen ja siihen ruusun. Ja vauhtiin päästyäni neljä ruusua. Pitäisi olla korkkiruuvi voidakseen ottaa paperia kph:eessa, joten laitan sen roikkumaan vastapäiseen seinään pyyheliinakoukkuun. Kun en saa tehdä sitä kierreliikettä sen enempää veskissä kuin harkatessa pihallakaan..... ellen halua välilevyn luiskahtavan.

Harkkasin pihaa kolme tuntia. En ymmärrä, miksi myyrät ovat talven aikana täyttäneet jokaikisen käytävänsä heinäsilpulla. Lumien sulettua koko nurmikko on täynnä niiden käytävien muotoisia heinäkasoja ja pyöreitä pesiä siellä täällä. No, nyt on harkattu pois kaikki ne, jotka voi eli odotellaan loppujen lumien sulamista, että pääsen tekemään sen homman loppuun.

Tänään onkin lumi saanut kyytiä, kun on ollut +16ºC ja kaksi päivää on tuullut niin kovaa, etten edes kuvitellut lähteväni siihen tuuleen polkemaan pyörällä. Niin paljon kuin olisi haluttanutkin.

Nyt tuntuu selässä se kaikki harkkaaminen, mutta menen kohta lämpimään suihkuun ja sukellan lakanoiden väliin nukkumaan, että jaksan jatkaa huomenna. :)

Kaksi pientä pöytää olen sutinut keltaisella maalilla kahteen kertaan.

IMG_0006.jpg

Tv-taso on pelastettu roskalavalta, pyöreän teki nuorimmaiseni koulussa aikoinaan. Molemmissa on myös alataso. Sain tuon kesäkukkapyyhkeen, mutta tein siitä pöytäliinan, kun se on niin kaunis.

Kuvat tehelmyksistäni lisään sitten, kun saan käsityöt pääteltyä, maalaukset loppuun ja kuvattua.

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg