taikinan%20sekoitus.jpg

Vasta tänään sain aikaiseksi tehdä pannareita. Eka on syöty jo puoliksi, toinen otettu uunista, kolmas on paistumassa ja neljännen taikina "paisumassa".

Tänään on ollut oikein lämmin ja aurinkoinen kevätpäivä, joten istuin 3,5 tuntia kuistilla lukemassa ja sitten kutomassa. Kävimme myös katselemassa lintuja ja ennen sitä.....

Voi elämän kevät! Taas autossamme on ällöttävä nelijalkainen vieraillut. Kolmatta kertaa. Papanoita oli työhanskojen päällä ja niitä oli nakerrettu. Takakontin mattoa oli myös silputtu, samoin toiset turvaliivit olivat saaneet reikiä.

Lisäsimme killereitä ja laitoin nenäliinan takapenkille, että näen, milloin se siellä liikkuu. Takakontista se vei leivänpalan killeristä (joka oli liian jäykkä, eikä lauennut) ja se löytyi takaluukun yläreunasta. Majailee tod.näk. nyt siellä takaluukun ja sen muovisuojuksen välissä. Huih!

Voisiko joku ystävällinen sielu kertoa, miten saamme myyrät jättämään automme rauhaan? Niillä on siis sittenkin joku hajujälki, sillä eivät ne muuten sinne tietänsä löytäisi. Ei viitsisi hiiribaariakaan autoon laittaa, kun sitten raatoja voisi löytyä mistä vain. Pelottaa vain, mitä kaikkia sähkövempaimia ne nyt saavat rikki.

Olemme vuoranneet autokatoksen reunat kahvinporoilla, mutta nyt niitä ei mikään estä missään. Olipa auto pihalla tai katoksessa, niin aina ne sisälle löytävät tiensä. A-puu-wa! Inhoan hiiriä yli kaiken, joten Help!

Edit: Koska autolla ei vielä pääse mökille, toivon viikonlopun sateiden sulattavan viimeiset lumet, että sinne voi ajaa ja pääsen suolle hakemaan suopursuja. Nyt ei normiohjeista ole apua.

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg