Flower Glitter – Good Morning

Hengissä ollaan, mutten ole vielä saanut purettua kaikkia laatikoita. Sillä vinttikomerossa on jonkun toisen tavaroita ja se pitää ensin tyhjentää, jotta voin viedä sinne omat tyhjät pahvilaatikkoni ja saan tilaa alkaa tyhjentää muita laatikoita ja laitettua tavaroita sinne minne ne kuuluvat. Tämä asunto on sentään 20 neliötä pienempi kuin edellinen, joten tila on täynnä, kunnes saan kaiken paikoilleen.

Lisäksi keittiöstä viedään pois sinne kuulumaton järkyttävän iso baaritiski, joka nielaisee neljänneksen keittiöstä, on liian korkea minun kaltaiselleni pienelle ihmiselle ja täysin karmea jo ulkonäöltään. Sen paikalle saan oman pyöreän baaripöytäni ja neljä baarijakkaraa sekä ison hyllykön astioille.

Sen tiskin takia en pääse ottamaan verhotangosta nipsujakaan, että voisin laittaa "timantti"valoverhon olkkarin ikkunaan. Missään muussa huoneessa ei ole nipsuja tangoissa valmiina, joten kaikki on laitettu kuin kiusallaan keittiöön.

Olen istunut partsilla kutomassa ja nauttimassa meri-ilmastosta, katsellut pääskyjä ja naakkoja, kaupunkipuluja ja hanhia. Vaikka asun ihan keskustassa, ei liikenne haittaa. Siksi halusinkin mahdollisimman ylös.

Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, joten autottomankin on helppo kulkea. Torille on vajaat 500 metriä, paikallisbussit lähtevät melkein portiltamme.

Image about great day in Daily Messages by Silvia Sly Seelig

Yhdet valmiit sukat sukelsivat eilen esiin, ne viikon 28 tekeleet, mutta kanavaneula piilottelee vielä jossain. Kunhan se löytyy, pääsen päättelemään ne. Vasta sitten tulee kuvia käsitöistä, kunhan niitä löytyy lisää. Siis sukkia. Pitäisi olla pitsisukat ja jämälankasukat jossain ja....

Mutta hiljaa hyvä tulee.

ruusujasyd%C3%A4met.jpg

RPnimikirjoitus.jpg