P3270002.jpg

Eilen sain sen verran aikaan, että pesin makkarini ikkunat ja laitoin sen alaosaan staattista ikkunakalvoa. Enää ei tarvitse käyttää salusiineja suojana. Tuo ruutukuvioinen peittää tarpeeksi ja voin pitää lasipullojani ikkunalla. Täytyy tilata lisää noita rullia, mutta eri kuvioilla. Kunpa löytäisi jostain jonkun lasimaalaus- tai pullonpohjakuvioisen, värikkään kalvon!

Tänään ovat vuorossa keittiön ikkunat. Samalla siivoan hellaa ja vaihdan hopeisen kaitaliinan pöydällä keväänvihreäksi.

Ne yhdet pitkät sukat pitäisi kuvata tänne. Päiväpeite syö säkistä hurjaa vauhtia kaikenlaisia jämälankoja. Ei siitä tule ollenkaan "minun väriseni", kun on niin paljon ruskeaa, mutta hällä väliä. Kunhan lankoja saa kulutettua.

To do-listalla on seuraavana jonossa mm. keltaisen toppatakkini hihansuihin kudottavat jatkeet eli resorit. Noissa langoissa oli täsmälleen samansävyisiä keriä, mutta päätin käyttää niihin mustaa, koska siinä takissa on musta vuori. Ihan käytännön syistä. Keltainen tulisi pian rumannäköiseksi, kun sen vuori kumminkin vähän värjää. Käteni ovat kai venyneet ajan saatossa, kun olen aikoinaan kanniskellut kotiin kauppakasseja... :) Nyt takissa on pelkät kuminauhakujat hihansuissa, mutta yritän kutoa rannekkeet ja ommella ne siihen kiinni jatkoksi.

Pääsiäistä meillä ei vietetä tänä vuonna ollenkaan. Aion käyttää sen lukemiseen ja siivoamiseen. Höyrypesurilla on paaaaljon töitä, mutten ole varma, kuinka paljon itse pystyn sillä rehkimään. Kun se käsien ylöspäin pitäminen ei oikein onnistu. Kädet kipeytyvät, eikä sydän tykkää. Mutta teen niin kauan kuin kykenen ja rakas Ukkelini saa hoitaa vaikeimmat kohdat. Tässä siivoamisessa voi kulua viikkoja, mutta mikäs kiire tässä olisi, eläkeläisillä... Niinhän sitä sanotaan, että hiljaa hyvä tulee. Vähän päivässä on paljon viikossa, sanoivat vanhempani aina. Ehkä siivous on valmis ennen kesää. :))))

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg