P5100005.jpg

(tämän kuvan vuodelta 2015 laitoin ihan siitä ilosta, että sain eilen tietää pääseväni vihdoin viimein eläkkeelle kesäkuun alussa, jolloin takuulla juhlitaan kakun kera!)

Toissapäivänä tein paljon töitä käsilläni, kun siirsin viime kesän kukat taas aurinkoon, leikkasin pelakuita ja ruusuja. Isosamettikukat ovat taimettumassa ja isokrassiköynnökset vasta nousemassa mullasta.

Mööpliseerasin kukkakamariani, jossa talven ajan oli mökiltä tuotu puusohva jouluvieraallemme. Vedimme sen khh:seen varavuoteeksi. Tiedossa on vielä monta huoneellista ikkunoiden pesua, amppelikukkien asennuksia ikkunoiden eteen kesäverhoiksi yms.

Eilen puolestaan annoin toisen henkilön tehdä kätten töitä, kun kävin kampaajallani viimeisen kerran ennen hänen jäämistään eläkkeelle. Nyt pitää miettiä, annanko hiusteni kasvaa pitkiksi vai pitääkö etsiä uusi kädentaitaja. Oli pakko käydä ottamassa permanentti, kun en jaksa pitää kiharrinta niin kauan kädessäni ja kurkotella taaksepäin, että saisin itse kiharrettua takaraivolla olevat hiukseni pyörteineen. Nyt voin muutaman kuukauden ajan vaikka vain pestä ja puristella hiukset kuntoon. Miettimättä, miten saan takahiukset ojennukseen. Sitä se vanhuus teettää, ja sydämen rytmihäiriöt. :)

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg