viikottain%20logo.jpg

Tilasin sunnuntai-iltana naapurin kanssa lavallisen bioklapeja talven lämmitystä varten. Kun kysyin puoli neljältä, missä kuorma menee, se ei kuulema ole vielä saapunut Postin kuljetukseenkaan.

Puolen tunnin päästä puhelin soi ja sanottiin, että kuorma on pihallani tunnin päästä. Ihan odottamaton puhelu ja tieto, kun en niitä vielä odottanut tulevaksi. Niinpä piti alkaa valmistautua pukemalla ulkovaatteet, kumpparit, puukko vyölle, hansikkaat käteen, siivota vintinraput yms.

Onneksi oli tunti aikaa, joten ehdin ottaa astmalääkkeeni ajoissa, että se alkoi vaikuttaa ennen kanto-operaatiota.

Nyt olen tuon odottamattoman puhelun jälkeen kantanut 75 laatikkoa á 12,8 kg eli yhteensä 960 kg klapeja vintinrappuihin, olkkarin nurkkaan ja kellarinoven eteen. Montakohan senttiä käteni venyivät? Naapuri kantoi saman verran omiin nurkkiinsa omalta lavaltaan. Säästettiin kuluissa, kun tilattiin yhtaikaa.

Voi olla, että huomenna kädet ovat kipeät. Kun olen kaksi päivää potenut polvia ja reisiä, jotka kipeytyivät istuttaessani 200 kukkasipulia, niin ei taida hetkauttaa. :)

Mitähän minun pitikään tehdä ennen kuin tuo odottamaton puhelu tuli...? Menin niin sekaisin, että unohdin jo. Vatsa sanoo, että ruokaa pitäisi saada, joten eiku syömään.

RPnimikirjoitus.jpg