Paketti halusi käydä omilla kesäreissuillaan, mutta tänään postipoika vihdoin on tuonut paketin perille. :)

Ja millaisen paketin! Se painoi niin paljon, että ihmettelin, voiko se edes olla odottamani kesäkassi. Avasin teipit reunoilta varovasti ja sisältä paljastui mitä ihanin jättikassi.♥

P7170018.jpg

Suloiset ammut laitumellaan, melkein kuin tuolla, josta päivittäin katselen lehmiä laitumella. Minusta ne ovat niin kauniita isoine silmineen. Ja omia persooniaan jokainen. Aikoinaan emäntäkoulussa ollessani rakastin varhaisia aamuja, kun kävelimme karjakon kanssa kylänraittia pitkin lypsyjakkara kainalossa kohti kesäpeltoja lypsämään lehmät.

P7170011.jpg

Lähempi tarkastelu osoitti, että kassin mukana oli kaunis korttikirje, teetä, vaahtokarkkeja ja ihana, vaaleanpunainen torkkupeite. Juuri viime lauantaina istuin mökillä "paviljongissa" suojassa öttiäisiltä ja mietin lepotuolissa lukiessani, että olisipa joku peite, niin voisin sinä tuulisena päivänä nukkua ulkona. Menin sitten kuitenkin mökkiin peiton alle päiväunille, kun en viitsinyt peittoa kantaa ulos. Mutta nyt minulla on sinne torkkupeite, kun seuraavan kerran menen lukemaan! Ja talveksi tuon sen kotiin, jotta voin nukahtaa sen alle sängynpeiton päällä levähtäessäni.

P7170012.jpg

Kassissa on suloinen ja kaunis sisäpuolikin. Paljon salaisia taskuja, joista ne teetkin löytyivät.

Näen jo sieluni silmin, kuinka seuraavalle pitemmälle matkalle laitan kassiin kaikki vaihtovaatteet ja muut tarvikkeet yöpymistä varten. Kaikki samassa kassissa. Ei enää kolmea pikkulaukkua pullollaan, vain yksi. :)

SUURkiitokset Sinulle, LeenaS, tästä superihanasta paketista!♥♥♥

Kassi roikkuu nyt yläkomeron nupissa ja katselen sitä ihaillen aina kääntyessäni pois tältä tietsikalta. Ja farkkusininen sopii minun tyyliini aina, sillä minulla on joko farkut, farkkuhame, -paita tai -takki päälläni.

Kiitos!

valkoruusuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg