Nykyään kylppärien paperitelineet ovat järjestään korkkiruuviselkäisille tarkoitetuissa paikoissa. Niin tässäkin asunnossa. Tai sitten suunnittelija on ollut mies, joka ei vain ymmärrä..... ;)

Eilisellä päiväkävelyllä kävin etsimässä Katia Bombay-lankaa, muttei sitä ollut niissä kaupoissa, joissa kävin. Joten ostin (värittömämpää) Camilla batik-lankaa ja virkkasin illan iloksi vessapaperirullanpidikkeen ja laitoin sen roikkumaan pyyheliinakoukkuun kylppärin seinään oikeaan paikkaan, oikealle korkeudelle.

IMG_0001.jpg

Ohjetta ei ole muutoin kuin että kuusi ketjusilmukkaa ja sitten jokaiseen puolipylväitä tarvittavan pituuden verran. Sitten vain napinläpi ja toiseen päähän isohko nappi. Virkkasin myös ruusun, jonka ohje on ekana Väännä, käännä, kiepsauta-linkkilistassani tuossa oikealla. Ompelen siihen joku päivä paljetteja ja helmiä, kun en löytänyt valmiina olleita ruusujani vielä tässä muuton jälkimainingeissa. Osa laatikoista sisältää vähemmän tärkeää tavaraa ja ne on lykätty pöydän tai sängyn alle ja vaatehuoneeseen. ;)

Kunhan oikea lanka löytyy, virkkaan uuden värikkäämmän tuon tilalle. Saa kelvata siihen asti.

Edit: Täällä on se edellinen, jonka jätin vanhaan asuntoon.

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg